Ubisoft, Assassin’s Creed: The Ezio Collection'ı Video Eşliğinde Duyurdu

13.09.2016 20:41 Gazali Çetinkaya

 
   Daha öncesinde Kore Oyun Derecelendirme Kurulu, Gameblog.fr ve Amazon İtalya tarafından gelen Assassin’s Creed: The Ezio Collection haberleri bugün Ubisoft tarafından doğrulandı ve Fransız oyun firması Assassin’s Creed: The Ezio Collection'ı bir video eşliğinde resmi olarak duyurdu.
 
   Adında anlaşılacağı üzere Assassin's Creed II, Brotherhood ve Revelations oyunlarını içerecek paket tüm DLC'ler ile birlikte ve birkaç farklı içerikle gelecek. Yapılan açıklamada ise gelişmiş görsellik sunacağını belirten Ubisoft çözünürlük ve frame rate kısmına değinmiş değil ancak söylentilerde remaster paketin 1080p 30fps çalışacağı belirtiliyordu.
 
   Assassin’s Creed: The Ezio Collection, 15 Kasım tarihinde Kuzey Amerika, 17 Kasım tarihinde Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Remaster paketin çıkış yapacağı platformlar ise Xbox One ve PlayStation 4. 
 
   Paylaşılan duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed: The Ezio Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler