Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'dan 1 Milyar Dolar Kazandığını Açıkladı

20.02.2022 12:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, yatırımcılara yaptığı çağrıda Valhalla'nın bugüne kadarki en kazançlı oyunu olduğunu duyurdu. Ubisoft'un kurucu ortağı ve CEO'su Yves Guillemot, oyunun gelirinin Aralık 2021 itibarıyla 1 milyar doları aştığını belirtti. Ayrıca, seride böyle bir rakama ulaşan ilk oyun olduğunu söyledi.
 
Assassin's Creed Valhalla, 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana büyük bir ivme yakaladı ve piyasaya çıktığı ilk hafta, diğer Assassin's Creed oyunlarından daha fazla sattı. Ubisoft, oyunu genişletmeler, ücretsiz içerik ve ek modlarla destekledi ve desteklemeye de devam edecek. 10 Mart'ta Ragnarok genişlemesi yayınlanacak. Ayrıca, 2022 boyunca ek içerikler gelecek.
 
Öte yandan Ragnarok güncellemesinden önce oyuna 22 Şubat'ta 1.5.0 yaması dahil olacak. Bunun yanı sıra ücretsiz deneme sürümü de 24-28 Şubat tarihleri ??arasında oyunculara sunulacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 26 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler