Ubisoft Büyük Yapımları Daha Sık Çıkarmak İstiyor

17.05.2013 11:59 Beril Sergün


    CEO Yves Guillemot'un düşüncesine göre, Ubisoft'un 26 tane stüdyosu ve 7.000 adet geliştiricisi varsa bu büyük yapımlar daha çabuk çıkabilir.

    Guillemot'un konuyla ilgili açıklaması şöyle geldi; "Oyunlarımızı gün geçtikçe daha sık çıkarabilir hâle geliyoruz, bu sayede gelecekte oyunlarımızın arasındaki zaman çok daha kısalacak."  Ubisoft'a göre yapım kapasiteleri arttıkça ve online tecrübeleri geliştikçe gelecek nesil oyunlar bu tecrübelerden daha çok faydalanacak ve oyunlar daha kolay çıkacak.
    
     Far Cry ve Prince of Persia gibi seriler her ne kadar senede bir çıkış yapamadılarsa da, Assasin's Creed ve Just Dance her sene bir şekilde çıkış yaptı. Ubisoft'un bu isteği finansal açıdan iyi bir gelişme olabilir ancak hızlı oyun çıkarımı oyuncuların işine gelir mi... işte onu bilemiyorum.

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 3 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 3 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 4 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler