Ubisoft CEO'su NX'in Kullanımı Kolay Bir Cihaz Olduğunu Söylüyor

23.09.2016 11:34 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo NX hakkında Nintendo cephesinden yorumlar görmesek de oyun geliştiricileri yorum yapmaktan kaçınmıyor. Bunların arasında röportajlarında en çok yorum yapan firma da Ubisoft. Daha önceki Nintendo konsollarına da desteği bulunan Ubisoft'tan Yves Guillemot, bu kez IGN ile bir röportaj gerçekleştirdi.
 
   Ubisoft CEO'su Yves Guillemot yaptığı yorumunda, NX'in çok cezbedici bir arayüze sahip olduğunu ve NX'in tüm oyuncular için kullanımı kolay olan bir cihaz olduğunu belirtti.
 
   Yves Guillemot bunun dışında Nintendo'nun bugüne kadar var olanların dışında bizlere tamamen farklı bir deneyim yaşatacak bir cihaz yaptıklarını söyledi ve Nintendo'nun Wii U'dan dersini aldığını da ekledi. 
 
   Temmuz ayında Ubisoft'un CFO'su Alain Corre da MCV ile gerçekleştirdiği röportajda NX'in oyun endüstrisinin büyümesine yardımcı olacağını ve ayrıca Nintendo'nun NX ile birçok casual oyuncuyu da endüstriye geri getireceğini söylemişti.
 
   Nintendo NX'in 2017 Mart ayında piyasaya sürülmesi ve melez bir yapıyla yani hem ev hem de el konsolu olarak karşımıza çıkması bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler