Ubisoft Duyurdu: Tom Clancy’s The Division 3 Geliyor!

22.09.2023 16:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft yeni bir açıklamayla beraber Tom Clancy’s The Division 3'ün resmi olarak geliştirildiğini duyurdu. Bu duyurunun haricinde Julian Gerighty'yi Tom Clancy's The Division markasının yapımcısı olarak atandığını da bildirdi.
 
Julian Gerighty seri üzerinde çalışacak
 
 
 
Gerighty şu anda Tom Clancy's The Division serisini geliştiren Massive Entertainment ekibinde Star Wars Outlaws'ın yaratıcı yönetmenliğini yapıyor. Star Wars Outlaws'ın geliştirmesi tamamlandıktan sonra The Division tarafına geçiş yapacak.
 
Gerighty, Massive Entertainment'a katıldıktan ve 2016 yılında orijinal Tom Clancy's The Division projesine geçiş yaptıktan sonra Tom Clancy's The Division 2'de yaratıcı yönetmen olarak görev yaptı. 
 
Tom Clancy's The Division 3'e ek olarak Gerighty, Tom Clancy's The Division Resurgence ve Tom Clancy's The Division Heartland oyunları da dahil olmak üzere bu evrende geçen diğer projeleri de denetleyecek. 
 
Gerighty'nin şu andaki görevinin temel odağı Tom Clancy's The Division 2 için bir ekip oluşturmak ve Tom Clancy's The Division 2'nin iyi bir şekilde desteklenmeye devam etmesini sağlamak. 
 
Oyun hakkında pek detay bulunmasa da Tom Clancy's The Division 3, İsveç merkezli Ubisoft stüdyosu Massive Entertainment tarafından geliştirilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s The Division 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler