Ubisoft Konferansında Mutlu Son: Watch Dogs!!

05.06.2012 02:49 Samet Konuksal


     Dün itibariyle başlayan E3 sunumlarının hepsi bizlerde aynı soru işaretini bıraktı, "Nerede o eski E3'ler?". Ancak hepimizi heyecana sokacak ve genel anlamda büyük etki yapacak proje en nihayetinde ortaya çıktı. Ubisoft'un E3 konferansı mutlu sonla bitti, Watch Dog ortaya çıktı!
 
     Assassin's Creed serisinin yapımcısı Ubisoft Montreal'in iki senedir üstünde çalıştığı Watch Dogs projesi 2003 senesinde geçiyor. Gizemli bir karakterin tüm New York'a virüs salmaya çalıştığı Watch Dogs, grafikleriyle bizleri etkiledi.
 
     Grafikleriyle oldukça büyük bir iz bırakan Watch Dogs, bizlere gelecek nesil etkisi yapmadı değil. Öyle ki, şuan için oyunun ne yayınlanan basın duyurusunda, ne de açılan resmi sitesinde herhangi bir platform ibaresi yok. Ancak sunumdaki demo, Xbox 360  kontrolcüsüyle oynandı. O yüzden şimdilik künyedeki platform bölümünü görmezlikten gelmenizde fayda var.
 
     Herneyse sizleri oyunun E3'ten alınan videolarıyla baş başa bırakalım. İlk video 'teaser' diyebileceğimiz ön hazırlık videosu. İkincisi ise bizleri kendine hayran bırakan oynanışın, grafiğin yer aldığı demo videosu.
 

Yeni Ekran Görüntüleri


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 22 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler