Ubisoft Montreal'den Büyük Bir Duyuru Geliyor (Güncellendi)

12.11.2015 17:20 Tunahan Başol


     Ubisoft'un en önemli geliştirme stüdyolarından bir tanesi olan Ubisoft Montreal, 17:30'da büyük bir duyuru ile oyuncuların karşısında olacağını söylüyor.
 
    Assassin's Creed: Unity, Far Cry 3, Far Cry 4 gibi oyunların geliştirilmesinde yer alan ve şu sıralar Rainbow Six: Siege, Far Cry Primal ve For Honor gibi önemli yapımlarla uğraşan Ubisoft Montreal'in duyurusunu sizlerle en kısa zamanda paylaşacağız. 
 

Güncelleme: Yapılan duyuru yeni bir oyunla alakalı değil. Oyunları tüm eğitim seviyelerinde bir motivasyon aracı olarak kullanmanın desteklendiği Ubisoft Montreal'in yeni projesi CODEX duyuruldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler