Ubisoft, Motion Sports'un İlk Videosunu Yayınlandı

06.09.2010 09:08 Alkan Adakaner


 
     3. parti firmalardan da büyük destek alan Kinect, özellikle mini oyunlar konusunda oldukça iddialı olacak gibi görünüyor. Wii'de de durum benzerdi ve bu tür oyunlar büyük ilgi görüyordu. Kinect'te de durum farklı olmayacak diyebiliriz.
 
     Ubisoft tarafından Kinect'e özel olarak hazırlanan Motion Sports da yenilikçi kontrol aleti  için hazırlanan bir çok mini-paket oyundan birisi. İçinde Box, Yelken Kanat, Futbol, Kayak, Amerikan Futbolu ve Atçılık gibi 6 spor dalı ve 40 mücadele bulunduran bu paketteki oyunlar yüksek grafik kaliteleri ile dikkat çekiyor.
 
     Futbol oyununun penaltı atmaktan ibaret gibi göründüğü Motion Sports'ta kayak ve boks oyunları Kinect için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Oyunun ilk trailer'ına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motion Sports Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler