Motion Sports'un Kapak Tasarımı

11.10.2010 15:12 Ersin Kılıç


     Microsoft'un kontroller olmadan bize oyunları kontrol etme imkanı tanıyan yeni sistemi Kinect, önümüzdeki ay çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Sistemin bir çok çıkış oyunu olsa da üçüncü parti oyunları genelde yılbaşı döneminde raflardaki yerlerini alacaklar. İşte bu oyunlardan biri olan Ubisoft imzalı Motion Sports ve Konami imzasını taşıyan Cross Board'ın kapak tasarımları belli oldu.
 
     Motion Sports içerisinde binicilik, kayak, amerikan futbolu, boks, yelken kanat ve futbol gibi altı farklı oyun ve 40 farklı müsabakadan oluşuyor. her iki oyunun da kapak tasarımlarına baktığımızda Xbox'ın yeni ve Kinect'e uyumlu tasarımlarını görüyoruz. Kapak tasarımlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motion Sports Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler