Ubisoft: "PC, Assassin's Creed Serisi İçin Önemli"

Serinin son oyunu Brotherhood, multiplayer modları ile kendini daha da beğendirmişti.
11.01.2011 22:22 Samet Konuksal


     Artık PC ile ilgisi olmayan kişiler bile bu duruma alıştı. Ubisoft'un neredeyse bütün oyunları PC için erteleniyor, diğer platformlara göre daha geç çıkıyor. Ancak, Ubisoft pazarlama müdürü, PC platformunun kendileri için büyük önem taşıdığı açıklamasını yaparak biraz şaşırttı.
 
     CVG'ye konuşan Murray Pannell, "Assassin's Creed serisi için PC platformu çok önemli. Son çıkan Brotherhood'un PC sürümünün yapım aşaması tüm hızıyla sürüyor. İlerleyen zamanda PC kullanıcılarını yeni Brotherhood bilgileri ve görüntüleri yayınlanacak." dedi.
 
     İçerisinde bulunduğumuz çeyrekte PC için çıkması beklenen Assassin's Creed: Brotherhood'un da PC sürümü ertelenmişti. Ayrıca Brotherhood'un konsol sürümleri için yeni, ücretsiz DLC'ler de yolda.
 

İlgili İçerik Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler