Ubisoft Pass Premium, Ubisoft'un Mağazasında Göründü

27.05.2019 18:15 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft Pass Premium, Ubisoft'un resmi dijital mağazasındaki abonelik kategorisinde kısa bir süreliğine listelendi ve ardından hemen kaldırıldı.

Listeleme çıkış tarihi, fiyat ve herhangi bir detay içermiyor fakat kulağa Ubisoft oyunlarının dahil olacağı aylık veya yıllık bir oyun abonelik servisi gibi geliyor.

Şu anda piyasada Microsoft'un Xbox Game Pass aboneliği ve Electronic Arts'ın Origin Access / EA Access abonelikleri mevcut ve EA Access Temmuz ayında PlayStation 4'e gelerek kullanıcı sayısını genişletecek. Ubisoft'un da katılması pek şaşırtıcı olmaz.
 
Ubisoft, henüz Ubisoft Pass Premium hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı. Daha fazla bilgiyi E3 2019 etkinliğinde öğreneceğizdir. Ubisoft'un E3 2019 basın konferansı 10 Haziran Pazartesi günü Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak ve Ubisoft'un Twitch, YouTube, Twitter ve Facebook kanalları üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler