Ubisoft: Prince of Persia ve Beyond Good & Evil Serileri Bitmedi

13.06.2014 11:41 Alkan Adakaner


    Ubisoft'un en ünlü serilerinden birisi olan Prince of Persia'yı uzun süredir göremiyoruz. Beyond Good & Evil'ın devam oyununun yolda olduğu açıklanmasına rağmen hala bu seriden bir haber duyamıyoruz.
 
    Yine de Ubisoft bu oyunlar konusunda ümitsizliğe düşmememizi söylüyor.  Firmanın patronu Yves Guillemot'ın bu konudaki açıklaması şu şekilde:

    "Bu serilerin yapımını tamamen durduracak değiliz. Bu oyunlar üzerinde çalışacağız. Geliştirici ekiplerimiz neler yapabileceğimiz konusuna eğiliyorlar. Bence ileride görecekleriniz sizi çok memnun edecek. Yine de tam olarak istediğimiz şeyi sunmak biraz zaman alacaktır." 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince Of Persia Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler