Ubisoft, Skull and Bones'un "AAAA" Oyunu Olduğunu Savunuyor

10.02.2024 20:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından uzun yıllar boyunca geliştirilen ve talihsiz bir proje olarak karşımıza çıkan korsan temalı Skull and Bones yakında oyunculara sunulmaya hazırlanıyor. 16 Şubat tarihinde piyasaya sürülmeyi bekleyen bu yapım için Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot, AAAA bir oyun niteliğini taşıdığını ifade ediyor.
 
Skull and Bones için şu anda açık beta mevcut
 
 
 
Ubisoft'un 2024 mali yılı için katıldığı bir konferans görüşmesinde soru-cevap oturumunda Skull and Bones hakkında bir soru yöneltildi. Bu soru içerisinde oyunun neden 70 dolar olduğu aktarıldı. Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot ise oyunun 70 dolarlık fiyatının normal olduğunu ve AAAA bir oyun statüsüne sahip olduğunu belirtti.
 
Guillemot ek olarak şunları aktardı:
 
“Skull and Bones tam sürüm bir yapım olarak karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun içeriği ve kapsamı gerçekten de büyük ve oyunu deneyimlediğiniz zaman ne kadar geniş olduğunu göreceksiniz. Oyunun şu anda 11 Şubat'a kadar devam edecek olan açık betası bulunuyor. Bu betaya siz de katılarak oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Uzun süreler boyunca oynayabileceğiniz bu yapım AAAA bir proje niteliğinde.”
 
Skull and Bones, 70 dolarlık fiyat etiketi ile beraber 16 Şubat tarihinde biz oyun severlere sunulacak. Oyunun diğer sürümlerini ön sipariş verenler 3 gün önceden oyuna dahil olabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler