Ubisoft, THQ'nun Bazı Serilerine Göz Dikti

13.11.2012 18:51 Samet Konuksal


    Son çeyrek raporlarıyla birlikte oldukça kötü bir duruma gelen THQ, finansal krizin içinde sürüklenmeye devam ediyor. Zor günler geçiren THQ'nun beğenilen serilerine bir talip çıktı.
 
    Bir röportajda konuşan Ubisoft patronu Yves Guillemot, THQ'nun bazı IP'leri adına konuştu. Guillemot röportajında firmanın durumuyla ilgili, "THQ'nun başına gelenleri, geçiş sürecinde olan çoğu şirket yaşayabilir. Bazıları bu durumla başa çıkabilir, bazılarıysa değişikliğe gidebilir. Atari, Midway, Acclaim gibi firmalar da aynı süreçten geçti ve kötü sonla bitti." sözlerini söyledi.
 
    Bazı THQ serileriyle ilgili düşüncelerinin olduğunu dile getiren Guillemot, "Ellerinde gerçekten güzel seriler var. Kaliteli markalara her zaman ilgimiz vardır. THQ'nun IP'leri de, aramızda konuştuklarımız arasında. Fakat şimdilik daha fazla açıklama yapamayız." eklemesini yaptı.

İlgili İçerik Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler