Ubisoft: Wii 2'nin Büyüleyici Olmasını Bekliyoruz

Umarız Ubisoft, Wii 2'ye Beyond Good & Evil 2'yi duyurur
28.05.2011 08:54 Alkan Adakaner


     E3 fuarında duyurulmasını merakla beklediğimiz nintendo'nun HD konsolu ile ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. Nintendo ile her zaman yakın ilişkileri olan Ubisoft, Wii 2 (diğer adıyla Project Cafe) konusunda heyecanlandırmaya devam ediyor.
 
     Ubisoft İngiltere patronu Rob Cooper, Nintendo'nun her zaman yenilikten yana bir firma olduğunu ve büyük başarılar yakaladığını söyleyerek Wii 2'ye güveninin tam olduğunu belirtti.
 Zaten Cooper'ın "Nintendo'yu asla hafife almayın, onların oyunculuğa bakış açıları hep yeni ve yenilikçi olmuştur, Wii 2'nin bizi büyülemesini bekliyoruz. sözleri de beklentilerinin yüksek olduğunu kanıtı.
 
      7-9 Haziran tarihleri arasında bir çok oyunu ile tanıtımı yapılacak olan Wii 2 etkileyici bir konsol olacak gibi görünüyor. En azından Cooper'ın görüşü o yönde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler