Ubisoft: "Xbox 720 ve PS4 Bir An Önce Çıksın"

Xbox 720 için sahte bir tasarım
26.05.2011 18:07 Levent Polater

 
    Ubisoft'un İngiltere patronu Rob Cooper'dan çarpıcı sözler geldi. Sony ve Microsoft, yeni nesil konsollarını çıkarma konusunda ağır davranırken, Cooper, bu konsolların bir an önce çıkmasını istediğini söyledi.
 
    MCV'ye konuşan Cooper, neden böyle düşündüğünü şu sözlerle açıkladı: : "... Son nesil konsollar çıktığından bu yana bir çok teknolojik gelişme oldu ve oluyor, biz de bu yeni teknolojileri yeni konsollarda bir an önce görmeyi isteriz."
 
    "Çünkü ne kadar çabuk yeni nesil konsollara ayak uydurursak, o kadar çabuk yeni teknolojilerin içinde bulunduğu oyunları yaratabiliriz."
 
    Cooper, Xbox 720 ve Playstation 4'ü bir an önce görmek istiyor anlaşılan. Nintendo'nun ise yeni nesil konsolunu E3'te göstereceğini hatırlatalım. Belki bu gösteri, Microsoft ve Sony'yi bir şeyler yapma konusunda itekleyebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler