Ubisoft: ZombiU'nun İlk İncelemeleri Acımasızcaydı

Zombi U özellikle atmosferi ile etkileyici bir yapım olmayı başarıyor
14.12.2012 11:54 Alkan Adakaner


    Nintendo'nun yeni konsolu Wii U'nun en çok beklenen oyunlarından biri olan Zombi U'nun ilk inceleme notları gerçekten de çok düşüktü. Birkaç büyük oyun otoritesi Zombi U'yu adeta yerden yere vurdu ve inanılmaz derecede düşük puanlar verdi. Ubisoft yetkilileri de bu durumdan rahatsız olmuş.
 
     Daha sonra ise Eurogamer gibi bazı otoriteler Zombi U'nun çok başarılı bir oyun olduğunu belirtti. Buna fikre daha sonra ise çok sayıda oyun otoritesi de katıldı. Şu an için genel kanı Zombi U'nun oldukça başarılı bir oyun olduğu yönünde.
 
      Ubisoft'ta Zombi U'nun yapımcı koltuğunda oturan Guillaume Brunier ise biraz da Game Informer, IGN ve Gamespot gibi bazı otoriteleri kastederek şu sözleri söyledi:
 
     "Amerika'daki ilk incelemeler gerçekten de hayal kırıklığı yaşattı, oyunun zayıf ve güçlü noktalarının farkındaydık, ama o oyun otoriteleri çok acımasızdı. Daha sonra ise daha fazla oyun otoritesi oyunu inceledikçe, o ilk olumsuz incelemeler azınlığa düştü"
 
    Oyunu demosunu oynamış birisi olarak ilk incelemelerde Zombi U'ya çok büyük haksızlık yapıldığını söyleyebilirim. Örneğin oyunun grafiklerinin çok kötü olduğunu söyleyen otoritelere inanmak gerçekten de mümkün değil. Neyse ki oyun dünyasında çok sayıda site ve dergi var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler