Ubisoft'a Soru: AC: Revelations Türkçe Olacak mı?

Resimdeki not: "Revelations ekibi, İstanbul'u ziyaret ederek binlerce fotoğraf çektiler. Oyundaki onlarca eser ve yapılar hâlen günümüzde ayakta.
18.05.2011 14:46 Levent Polater


   Ubisoft'un sıradaki Assassin's Creed için Osmanlı tarihini seçmesi bizde derin bir heyecan ve beklenti yaratırken, aklımızı kemiren bazı klasik soruların hemen yanıt bulmasını istemeye başlamıştık.
 
    Doğal olarak bu sorular şöyle başlamıştı; ihtişamlı Osmanlı tarihiminizin hangi döneminin seçileceği, hangi padişahları göreceğimiz ve nerelerde geçeceği? Bunlar bir bir yanıtlanırken esaslı bir yanıtı da oyunun dil seçenekleri için görmek istiyoruz hâliyle. Son zamanlarda özellikle Sony Türkiye sağolsun, oyun literatürümüze Türkçe yapımlar girmeye devam ederken, bu alışkanlığımızı diğer oyunlar için de gizleyemez duruma geldik. Evet, lafı fazla uzatmaya gerek yok aslında, Ubisoft'a sorumuz şudur:
 
   "Assassin's Creed: Revelations'ta Türkçe dil seçeneği olacak mı?"

    Assassin's Creed: Revelations'ın resmi Twitter sayfasından gelen yanıt ise: 

   "Mantıklı bir istek...özellikle Facebook kullanıcılarımız arasında Türkçe'nin ilk 10 dil arasında yer aldığını düşünürsek. Bu konuda bir şeyler yapmaya çalışacağım."
 
    
    Yorum sizlerde. Olur mu dersiniz?
   
Dip not: Haberde bahsi geçen soruyu m.Sercan Mert1047 adlı Twitter üyesi sormuş, değerli BSC üyelerimizden Berkay Öztürk bize bu cevabı bildirmiştir, kendilerine bir teşekkürü borç biliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler