Ubisoft'dan From Dust Hatası

From Dust'ı internet yokken oynamaya kalkışırsanız bu hatayla karşılaşabilirsiniz.
19.08.2011 01:51 Samet Konuksal


    Hatırlayacağınız üzere Ubisoft, From Dust'ın PC sürümü çıkmadan önce oyunun, sabit internet bağlantısı gerektiren DRM sistemini kullanmayacağını açıklamıştı. Ancak, dün PC çıkışını yapan From Dust'da herşey yolunda gitmedi.
 
     Oyunu satın alan kullanıcılar From Dust'ın bir hatayla birlikte, sabit internet bağlantısı gerektirdiğinden dolayı Ubisoft'un resmi forumlarına başvurdu. Fakat Ubisoft'un forumlarına yazılan konuların silinmesine rağmen, sabit internet bağlantısı gerektiren DRM'i kaldırmak için bir güncelleme gelmedi.
 
     Nasıl bir hatadan kaynaklanıyor bu durum gerçekten anlamak zor. Bu arada, PC'de en çok dijital satışın yapıldığı platform Steam başta olmak üzere bazı satış platformları oyunun geri iadesine başlamışlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
From Dust Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler