Ubisoft'un Avatar Oyunu Hala Geliştiriliyor

08.02.2020 13:43 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise The Division 2'yi geliştiren stüdyo Massive Entertainment'ın yaptığı yeni Avatar oyunu hala geliştiriliyor ve yakın zamanda çıkmayacak.
 
Geçtiğimiz gün Ubisoft'un mali raporunda Nisan 2021'e kadar 5 AAA oyunun çıkacağını sizlere aktarmıştık. Bunların sadece ikisi belli değildi ve o iki oyunun da yeni Far Cry ve yeni Assassin's Creed olduğu neredeyse kesin gibi. Ubisoft'un daha önce duyurduğu ve bu mali yılda çıkmayacak oyunlar ise Beyond Good & Evil 2, Skull & Bones ve yeni Avatar oyunu. 
 
Beyond Good & Evil 2 ve Skull & Bones'un durumunu sizlere aktarmıştık. Ancak görünen o ki Avatar oyunu da 2021 Nisan'a kadar çıkmayacak. Ancak geçtiğimiz haftalarda Avatar'ın resmi Twitter'ından attığı Tweet'e göre oyun hala geliştiriliyor. Yakın zamanda göremeyecek olsak da en azından hala geliştirildiğini ve iptal edilmediğini söyleyebiliriz.
 
Şu anda yapım aşamasında olan bir de Avatar 2 filmi var ve 2021'in Aralık ayında vizyona girecek. Bu iki konuyu birleştirerek, oyunun da filmin vizyon tarihine yakın bir tarihte çıkacağını düşünebiliriz. Film ile aynı anda çıkan oyunlar, her zaman kullanılan bir reklam çalışmasıdır. Umuyoruz ki "film oyunu" olmaktan kurtulup kaliteli oyun gördüğümüz bir yapım olur. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler