Ubisoft'un Önemli Oyunları Tablet'lere Gelecek

Assassin's Creed şu an Ubisoft'un en önemli markası diyebiliriz
21.07.2011 09:48 Alkan Adakaner


      Ubisoft patronu Yves Guillemot firmasının en önemli oyunlarınız önümüzdeki bir kaç yıl içinde Tablet'ler için piyasaya çıkaracağını söyledi. Anlaşılan büyüyen tablet piyasası Ubisoft'un da dikkatinden kaçmamış. Guillemot'un açıklamaları şöyle: 

      "Tablet piyasası hızlı büyüyor, şu an iPad ve diğer firmaların tablet'lerine sahibiz. Bazı oyunlarımızı bu pazar için geliştiriyoruz. Assassin's Creed gibi en büyük markalarımızdan bazılarını önümüzdeki bir kaç yıl içinde (bu platformlarda) göreceksiniz."
 
     Yves Guillemot tabletler için bazı uyarlama oyunlar hazırlayacaklarını, ama sadece bu platfromlara özel oyunlar da geliştireceklerini söyledi.
 
     Hatırlarsanız daha önce Electronic Arts yetkilileri de konsolların piyasanın %40'ını oluşturduğunu, çünkü iPad gibi cihazların oyun dünyasında daha fazla pazar payı kapmaya başladıklarını belirtmişti. Önümüzdeki dönemde dünyanın en büyük yayıncı ve geliştiricilerini tabler piyasasında göreceğiz gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPad Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler