Ubisoft'un Oynaması Ücretsiz Battle Royale Oyunu Hyper Scape Türkçe Dil Desteğiyle Çıktı

11.08.2020 17:56 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un oynaması ücretsiz hızlı tempolu battle royale FPS oyunu Hyper Scape bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi ve Türkçe arayüz ile altyazı desteği sunuyor.

Aşağıdaki bağlantılardan indirip oynayabilirsiniz.

PlayStation Store
Xbox Store
Uplay
 
Oyun hakkında:
 

Hyper Scape, 100 katılımcının bir sonraki global süper star olmak için birinci kişi göğüs göğüse savaşlarda ve hızlı tempolu karşılaşmalarda çarpıştığı, oynaması ücretsiz, gerçek bir kentsel fütürist battle royale oyunu.
 
Otuz yıl sonraki gelecekte hayat oldukça huzurlu… parası yeten %1’lik kesim için. Mega şehirlerin baskısı altında ezilen, geriye kalan 10 milyar insan için günlük hayat bir eziyet. Bu eziyetten kaçışın bir yolu Hyper Scape - iş, eğitim ve oyun için kullanılabilen, sürükleyici bir çevrimiçi ortam. Zirveye tırmanmanın ve hayattaki şansını değiştirmenin en hızlı yolu, Hyper Scape'in merkezinde yer alan, zorlu bir kentsel Battle Royale olan Taç Hücumu’nda kapışmaktır. Taç Hücumu'nda kazan ve hayatını değiştir! 

 
1. sezon çıkış fragmanı ve 1. sezon battle pass fragmanı:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hyper Scape Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Battle Royale Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler