Hyper Scape Beklentileri Karşılayamadı, Ubisoft Oyun için Büyük Değişiklikler Planlıyor

03.10.2020 10:30 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un oynaması ücretsiz battle royale FPS oyunu Hyper Scape beklentilerin altında kaldı ve Ubisoft oyunu büyük oranda elden geçirmeyi planlıyor.

Hyper Scape ilk olarak Temmuz'da PC için çıktı ve ardından Ağustos'ta PlayStation 4 ile Xbox One'a geldi. Belirtilene göre oyunun konsol çıkışı Ubisoft'un belirlediği yüksek beklentileri karşılayamadı. Stüdyo aynı zamanda oyuncu beklentilerini de karşılayamadıklarının farkında. Bunların sonucunda savaş sisteminde konfor, yeni oyuncuların oyuna alışma süreci, oyun modları ve oyuncu hedefleri alanlarında değişiklikler yapılacak.

Ubisoft, oyunun yetenek tabanının çok yüksek olduğunu ve bunun da zor bir deneyim ortaya çıkardığını söylüyor. Özellikle konsol tarafında nişan almanın, takip etmenin ve düşmanlara hasar verip öldürmenin çok zor olduğunu ifade ediyor. Ayrıca yeni oyunculara oyunun nasıl çalıştığını öğrenmeleri için yeterli zaman ve fırsat tanınmadığı düşünülüyor. Buna çözüm olarak antrenman aktiviteleri eklenecek.
 
Oyun modları açısından, Ubisoft oyunun ana modu Crown Rush'ın pek affedici olmadığını belirtiyor ve oyuna çeşitli formatlarda farklı modlar getirilecek. Oyuncuları oyun ile daha uzun süre meşgul etmeyi sağlamak için orta ve uzun vadeli hedefler var.
 
Cross-play desteği zaten planlanıyordu fakat lobi boyutundaki sorunların çözülmesine yardımcı olması için planlanandan daha erken gelecek.

6 Ekim'de başlayacak 2. Sezon yeni bir silah, yeni bir hack, yeni sezonluk oyun modları, özel Assassin's Creed temalı ögeler içeren 100 kademeli bir Savaş Kartı ve Rank sisteminin ilk versiyonunu içerecek.
 
2. Sezon oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hyper Scape Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Battle Royale Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler