Ubisoft'un Wii U'ya İnancı Tam

Killer Freaks from Outer Space, Wii U kontrolcüsünün avantajlarından bolca yararlanacak.
22.06.2011 12:00 Gökhan Yılmaz

 
      Ubisoft için PlayStation 3 ve Xbox 360 neyse Wii U da aynı duruma gelerek firmanın yeni müttefiği olacak gibi duruyor. Yapımcı şimdiden biri yeni olmak üzere beş oyun geliştirdiğini duyurdu.
 
     Yves Guillemot (Ubisoft'un CEO'su), sistem duyurulmadan çok daha önceden Wii U üzerinde çalışmaya başladıklarını söyledi. Kendileri için en büyük avantajlardan biri de PS3 ve X360 ile benzer özellikler barındırmasıymış. Bu sayede oyunlarını bu üç platform için aynı anda geliştirebileceklerini söyledi (PC?). Wii U, Ubisoft'un popüler yapımları da dahil olmak üzere tüm oyunları için yeni bir yuva olacakken, aynı zamanda da özel yapımlar için el verişli bir platform pozisyonunda. Wii U'ya özel olarak duyurulan ilk yapım Killer Freaks olmuştu.
 
     Guillemot, konsolun sunduğu yeni deneyimlerden etkilendiklerini ve kontrolcüleri sayesinde ortaya çok daha farklı şeyler koyacaklarını belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler