Ubisoft'un Yeni Oyunu The Crew Harika Gözüküyor!

11.06.2013 01:52 Samet Konuksal


    Need for Speed serisinin kült oyunları Underground'lar malumunuz. Herkes Electronic Arts cephesinden yeni bir Underground beklese de, EA başka tarzlara kaymaya devam ediyordu. Görünüşe göre NFS serisinden bekleneni Ubisoft cephesi yapacağa benziyor.
 
    Ubisoft'un E3 konferansında yaptığı duyuruda açık dünya oynanışına sahip The Crew karşımıza çıktı. Plajlar, sokak araları, büyük caddelerin tamamen açık dünya tabanlı olarak oynanabildiği The Crew'de çeşit çeşit yarış türleri bir araya gelmiş. Off-road ve sıra dışı sokak yarışları gibi türlerin bir araya geldiği The Crew'de kendi çetemizi de kurabiliyoruz.
 
    E3'te gösterilen sunuma baktığımızda oyunda farklı farklı oyun modları yer alıyor. Zorunlu internet bağlantısı gerektiren The Crew'i bir MMO - Yarış oyunu olarak da tanımlayabiliriz. Zira oyunda herhangi bir lobi sistemi vs. yok, her şey dinamik olarak gerçekleşiyor. Derin modifiye içeriklerinin de tuz-biber olduğu The Crew'in yayınlanan videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 20 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 57 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler