Üçüncü Şahıs Aksiyon Macera Oyunu Tamarin PS4 ve PC için Duyuruldu

24.04.2019 18:53 Gazali Çetinkaya

 
Bağımsız geliştirici Chameleon Games, Tamarin'i PlayStation 4 ve PC (Steam) platformları için duyurdu.

Bu yaz çıkış yapacak. Standart sürüm fiyatı $29.99 / £22.99 / €27.99 ve deluxe sürüm fiyatı $39.99 / £29.99 / €35.99 olacak. Deluxe sürüm ana oyun ile birlikte oyunun müziklerini içerecek.

Tamarin, dünyanın en sevimli maymununun başrolde olduğu güzel İskandinav manzaralarında geçen bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu. Giderek büyüyen böceklerin vermiş olduğu çevre kirliliği ve tahribat çevik maymunumuzu ailesinin hayatta kalması için böceklere karşı bir savaşa girmeye zorlar.

Oyunun konsept sanatı, yapım aşaması ve karakter tasarımları Diddy Kong, Banjo-Kazooie ve Battletoads gibi ikonik karakterlerin orijinal yaratıcıları tarafından üstlenilmiş. Sanat yapımcısı Donkey Kong 64 sanatçısı Richard Vaucher, müzik Donkey Kong Country bestecisi David Wise ve ses efektleri Graeme Norgate (GoldenEye 007, Killer Instinct).

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tamarin Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Chameleon Games Dağıtıcısı: Chameleon Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler