Tamarin, Xbox One'a Geliyor

14.11.2019 19:12 Özgür Eroğlu

 
Chameleon Games'in geliştiriciliğini yaptığı "Tamarin" Xbox One'a geliyor. Daha önce PlayStation 4 ve PC için duyurulan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Tamarin 2020'nin yılında Xbox One için piyasaya sürülecek.
 
PlayStation 4 ve PC sürümlerinin ise 2019 bitmeden yayınlanması bekleniyor. Stüdyonun yöneticilerinden olan Omar Sawi, "Tamarin ile hem eğlenceli bir oyun, hem de önemli şeyler anlatmaya çalışan bir oyun yapmak istedim. Gezegenimiz, şu ana kadarki en büyük zorlukla yüz yüze... Xbox One versiyonu ile tam bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefledim." dedi.
 
Tamarin, dünyanın en sevimli maymununun başrolde olduğu güzel İskandinav manzaralarında geçen bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu. Giderek büyüyen böceklerin vermiş olduğu çevre kirliliği ve tahribat çevik maymunumuzu ailesinin hayatta kalması için böceklere karşı bir savaşa girmeye zorlar. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tamarin Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Chameleon Games Dağıtıcısı: Chameleon Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler