Umbrella Corps'un Oynanış Videosu Pek Resident Evil Tarzında Durmuyor

07.10.2015 19:12 Samet Konuksal


    Resident Evil serisinin son oyunlarında beklenen seviyeleri yakalayamayan Capcom'un Umbrella Corps adı altında duyurduğu yeni oyunu, Resident Evil evreninde geçiyor. Multiplayer oynanış üzerine odaklanan Umbrella Corps'un yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan video Resident Evil hayranlarını pek tatmin etmeyecek gibi görünüyor.
 
    Bir düşmanı öldürünce tüm ekranı kaplarcasına karşımıza çıkan yazılar, sanki bir PC ya da konsol oyunu oynuyor değil de, Arcade makinasında oyun oynuyormuş hissi yaşatıyor. Korku ve gerilim tarzıyla çok önceki yıllarda ün salan Resident Evil serisine ait bu oyunda her iki unsuru da görmek pek mümkün olmuyor.
 
Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Umbrella Corps Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler