Unbound: Worlds Apart PlayStation ve Xbox Konsollarına Şubat'ta Geliyor

20.11.2021 13:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Digerati ve geliştirici Alien Pixel, bulmaca platform oyunu Unbound: Worlds Apart'ın 9 Şubat 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için dijital olarak çıkış yapacağını, ardından Xbox Series ve Xbox One için 11 Şubat'ta piyasaya sürüleceğini duyurdu. Perp Games, oyunun dijital sürümlerinin çıkış yapmasından kısa bir süre sonra PlayStation 5 ve PlayStation 4 için fiziksel sürümleri yayınlayacak.
 
Unbound: Worlds Apart ilk olarak 28 Temmuz'da Switch ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için piyasaya sürüldü. 
 
Unbound: Worlds Apart, tüm dünyaların portallarla bağlı olduğu bir evrende geçen, atmosferik ve elle çizilmiş bir bulmaca-platform oyunudur. Portal açma ve her dünyanın yer çekimini tersine çevirme, zamanla oynama ve süper kuvvet gibi eşsiz özelliklerini kontrol etme gücüne sahip olan yetenekli genç büyücü Soli'yi kontrol ediyorsun.

Soli'nin yeni keşfettiği bu becerileri kullanarak her biri sırlar ve zorluklarla dolu olan tehlikeli ve gizemli dünyalarda yolculuk yapması gerekiyor. Gerçekliği paramparça eden acımasız kötülüğü yenmek ve dünyanın yıkılışının ardındaki sarsıcı gerçeği öğrenmek için Soli'nin her becerisini kullanmalısın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/814680/Unbound_Worlds_Apart/
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unbound: Worlds Apart Platformlar: PC Geliştirici: Alien Pixel Studios Dağıtıcısı: Alien Pixel Studios Tür: bulmaca macera Çıkış Tarihi: 28 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 33 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler