Uncharted 4 Dağıtımı Yapılırken Çalındı!

27.04.2016 17:54 Burak Oruç


    Uncharted 4'ün çıkış tarihinden önce bazı kişilerin eline geçtiğini duyurmuştuk. Sony Stüdyoları'nın başındaki isim Shuhei Yoshidai, Playstation Blog üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

    Shuhei Yoshida: "Üzülerek söyleyeceğim bir haber var. Uncharted 4 kopyaları taşınma esnasında çalındı. Konuyla ilgili bir soruşturma başlattık ve polisle beraber bu konu üzerinde çalışıyoruz. Ve görünen o ki İngiltere'de ortaya çıkan kopyalarda bu çalınanlar arasından.

    Biliyoruz ki bir çoğunuz Naughty Dog'un bu yeni eserini büyük bir heyecanla bekliyorsunuz. Uncharted 4'ü oynadığım kadarıyla, kesinlikle beklemenize değecek bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Hemen hemen her Naughty Dog oyununda olduğu gibi bu oyunda da hikaye kısmı oyunun en önemli parçası. Bu yüzden, çalınan bu kopyalara erişebilen kişiler tarafından yayılabilecek potansiyel spoilerlara dikkat etmeniz için sizi uyarmak istiyoruz. En üst düzey yeteneklere sahip bir ekip, Nathan Drake'nin bu nefes kesen macerasını hayata geçirmek için çok çalıştı. Ve sizlerden, remi çıkış tarihinden önce bu çalınan kopyaları satın almayarak, bize bu spoilerları engellememiz konusunda yardımcı olmanızı istiyoruz. Elimizden geldiğince sizleri bu durumdan koruyacağımızdan lütfen emin olun. Böylelikle 10 Mayıs'ta Uncharted 4 deneyimini sonuna kadar yaşayabilirsiniz."


    İngiltere'de CEX isimli mağazada satılan oyunun ikinci el olarak satıldığı bilgisini yeni edindik. Yani dışarıdan bir kişi oyunu CEX mağazasına satmış veya o mağaza üzerinden satışa koymuş. Polis başlatılan soruşturma kapsamında CEX'e bu kopyaları getiren kişinin kimliğini soracaktır. Kişinin bulunması durumunda gözaltına alınması muhtemel. CEX isimli mağazanın bile başının yanabileceğini söyleyenler de var. Ayrıca oyun eBay üzerinden de bir çok kişi tarafından satılıyor. Yoshida çalınan kopyaların sayısıyla ilgili bir şey söylemese de 10 bin kopyanın çalındığı söyleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 18 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler