Uncharted 4'ün Survival Modu Video Eşliğinde Tanıtıldı

22.11.2016 01:27 Gazali Çetinkaya

 
   Naughty Dog, Uncharted 4'ü yeni içerikler ile besleyerek canlı tutmaya devam ediyor. Geliştirici firma PlayStation Blog üzerinden paylaştığı yazı ve bir video ile yakın zamanda Uncharted 4'e eklenecek Survival modunu tanıttı.
 
   Uncharted 2 ve 3'ün Co-op Arena moduna benzeyen bu Survival modunda oyuncular isterse co-op isterse de tek başına oynayabilecek. Dalga dalga gelen düşman gruplarına karşı mücadele vereceğimiz bu modda 10 harita bulunacak ve 10. dalgadan sonra hikaye modundan bir korsan -ki bunlardan birisi de Henry Avery- karşımıza boss olarak çıkacak.
 
   Survival modu aralık ayının ortasında oyunculara sunulacak ve tabii ki diğer tüm multiplayer içerikler gibi bu da ücretsiz olacak. 
 
   Bu mod için paylaşılan tanıtım videosuna hemen aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, 10 Mayıs 2016 tarihinde PlayStation 4'e özel olarak çıkış yapmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler