Uncharted Filmi 18 Aralık 2020'de Vizyona Girecek

07.06.2019 13:57 Gazali Çetinkaya

 
Hollywood Reporter'ın haberine göre, Sony Pictures Uncharted filminin 18 Aralık 2020 tarihinde Kuzey Amerika'da vizyona gireceğini duyurdu.
 
Film prequel olacak ve Nathan Drake'in gençlik yıllarına, Victor Sullivan'dan hazine avcılığının püf noktalarını öğrendiği zamana, odaklanacak. Başrolde yeni Peter Parker / Spider-Man Tom Holland var.

Breaking Bad dizisinin başrol oyuncusu Bryan Cranston'ın da filmde büyük bir rol alacağı yönünde söylentiler var. Bryan Cranston filmin IMDb sayfasında da söylenti olarak yer alıyor.

2019'un başlarında Shawn Levy 20th Century Fox tarafından yeşil ışık alan video oyun temalı film Free Guy'ı yönetmek için Uncharted yönetmenliği görevini bırakmıştı ve yerine Dan Trachtenberg getirildi. Dan Trachtenberg en çok 10 Cloverfield Lane filmi ile tanınıyor. Bunun dışında Black Mirror dizisinin Playtest bölümünü Amazon'un The Boys adlı yeni dizisinin de pilot bölümünü yönetti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler