Uncharted Filminden, Nathan Drake'li İlk Görsel Paylaşıldı

22.10.2020 18:57 Özgür Eroğlu

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan ve bir süredir filme uyarlanmaya çalışan Uncharted'ın yapımına geçtiğimiz ay başlanmıştı.
 
Geçtiğimiz saat de filmden ilk görüntü paylaşıldı. Görselde filmin başrolü Tom Holland'ı, yani ana karakter Nathan Drake'i görüyoruz. Arka plandaki tasarımlar, karakterin kıyafetleri ve oyuncun görünümüne bakılırsa oyuna oldukça benzeyen bir film olacak gibi.
 
Filmin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Filmin başrolllerinde Tom Holand, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer yapacak. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted Film Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler