Uncharted Filminin Çekimleri Tekrar Başladı

15.07.2020 14:39 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Uncharted'ın bildiğiniz gibi filmi bir süredir yapım aşamasında. Daha doğrusu uzun bir süredir yapım aşamasında olmaya çalışıyor. 
 
Sürekli ayrılan yönetmenlerden sonra sonunda bir yönetmen bulunmuştu, ancak bu sefer de koronavirüs salgını başlamıştı ve çekimler daha ilk günden ertelenmişti. Filmin başrolü Tom Holland ise şahsi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile çekimlerin yeniden başladığını açıkladı.
 
Uncharted filminin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Filmin başrolllerinde Tom Holand, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer yapacak. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Day one #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013)'in paylaştığı bir gönderi ()

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted Film Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler