Uncharted Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi

25.01.2020 14:16 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının başarılı yapımlarından Uncharted'ın bildiğiniz gibi bir filmi gelecek. Ancak ne yazık ki sürekli yönetmen değişmesinden dolayı filmin çekimleri bir türlü başlayamadı. En son geçtiğimiz haftalarda Travis Knight da yönetmenliği bıraktı ve şu an filmin bir yönetmeni bulunmuyor.
 
Haliyle filmin planlanan vizyon tarihi de değişti. Zaten son yönetmenin de bırakmasıyla bunun olacağı tahmin ediliyordu. Filmin vizyona gireceği tarih 18 Aralık 2020'den 5 Mart 2021'e alındı.
 
Filmin başrolünü yani Nathan Drake rolünü Tom Holland canlandıracak, diğer önemli karakter Sully'i ise Mark Wahlberg canlandıracak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted Film Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler