Uncharted NGP'den Yeni Bilgiler

Oyunun grafikleri bir taşınabilir cihaza göre oldukça iyi görünüyor
20.05.2011 11:13 Alkan Adakaner


      Naughty Dog'ın eş başkanı Christophe Balestra, Uncharted'ın NGP için çıkacak oyunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Naughty Dog yerine Sony Bend tarafından geliştirilecek olan oyun Uncharted 3 ile etkileşimli olacakmış. Bu etkileşimin ayrıntılarını büyük ihtimalle E3 fuarında öğreneceğiz.

     NGP'nin çıkış oyunlarından olması beklenen Uncharted'ın hikayesi Drake’s Fortune ve Among Thieves'in arasındaki bir zaman dilimini kapsayacak. Sony Bend, bu oyunda aksiyondan çok araştırma-keşif konuları üzerinde duracak.

     Sony Bend'in oyundaki aksiyonun azaltıp araştırma-keşif gibi konulara yönelmesi kulağa hoş geliyor. Zaten son dönemlerde çok fazla aksiyon oyunu çıkıyor ve Sony Bend bu nedenle bir farklılık yaratabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 19 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler