Unit 13'ten Yeni Ekran Görüntüleri

21.02.2012 06:01 Levent Polater

 
     9 Mart'ta Playstation Vita'nın geniş oyun listesine adını yazdıracak olan TPS oyunu Unit 13 için yepyeni ekran görüntüleri huzurlarınızda.
 
    Grafiksel olarak bir el konsolunda görebileceğimizin en iyilerinden biri vaat eden oyunun bu yeni görüntüleri de bu kanıyı bir kez daha kanıtlar cinsten. İlk gününde yaması yayınlanacak olan oyunun bu güncellemesi co-op ve hedeflemede bazı sorunları giderecek.
 
    Bu hafta oyunun demosunun da yayınlanacağı daha önce belirtilmişti. Yarın resmi Avrupa çıkışını gerçekleştirecek olan Vita'ya ilk günden sahip olacaklardansanız demoyu indirmeyi unutmayın:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unit 13 Platformlar: VITA Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 9 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler