Zipper Interactive Kapanıyor mu?

24.03.2012 11:10 Ersin Kılıç


     Bugün oyun sektörü için gene ilginç ve şayet gerçekleşir ise üzücü bir söylenti ortaya çıktı. Çünkü bu habere göre Zipper Interactive kapanmak üzere.
 
     Kotaku'nun raporlarına göre SOCOM serisinden hatırlayacağımız ve özellikle 256 kişilik M.A.G. isimli oyun ile bekleneni veremeyen Zipper Interactive'i zor günler bekliyor. Sony'nin birinci parti firmalarından biri olmasına karşın firmanın işçi çıkarımlarında bulunduğu ve bazı projelerini iptal ettiği belirtilmiş.
 
     Son olarak Unit 13 ile karşımıza çıkan firmanın kapanışı ile ilgili Sony'den bir açıklama gelecek mi? Umarız firma bu açıklamayı söylentilerin gerçek olmadığı gerekçesiyle yapar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unit 13 Platformlar: VITA Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 9 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler