United Eleven’a Yeni İçerik Güncellemesi Geldi

13.11.2014 12:08 Tunahan Safdır



     Nexon Europe, menajerlik simülasyonu United Eleven için yeni bir içerik güncellemesi yayınladı. Yeni güncelleme ile birlikte hem oyuna yeni başlayan hem de başarılı bir kariyere ve şöhrete sahip olan menajerler birçok avantajdan faydalanacak.

     Güncellemede Kulüp Oluşturma özelliği tamamen yenilendi. Bu sayede oyuna giriş ve sıfırdan kadro oluşturma süreçleri kolaylaştığı gibi, menajerler tüm süreç üzerinde daha fazla kontrole sahip oluyorlar. Gelişme aşamasındaki menajerler en sevdikleri kulüpten üç oyuncuyu ve mevcutlar arasından bir adet Altın puanlı yıldız oyuncuyu başlangıç takımlarına seçebilecekler. Takımın geri kalanı Avrupa liglerinden en iyi oyuncularla doldurulacak.

     Nexon Europe, yeni güncelleme kapsamında özel bir etkinlik olarak “Promotion Push”u düzenliyor. Etkinlik kapsamında menajerler üst liglere yükseldikçe değerli oyun içi öğeler elde edebilecekler (bunların arasında Premium Oyuncular, Antrenman Kartları ve hatta garantili Altın Oyuncu). Haftalık olarak gerçekleştirilecek etkinlik, 12 Kasım’da başlayarak 9 Aralık’a kadar sürecek.

     Nexon Europe Ürün Müdürü Paul Lee, güncellemeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Menajerler için, rakipleri karşısında elde ettikleri başarıyı ölçmelerinin taşıdığı önem kadar oyuna yeni başlayanların olabilecek en iyi seçeneklere sahip olması da önemlidir. Yeni içerik güncellemesiyle deneyimli menajerler diğer menajerler karşısındaki karşılaştırmalı durumlarını görebilecekler. Oyuna yeni başlayanlar ya da yepyeni bir kadro kurmak isteyenler ise sıfırdan güçlü bir takım kurma keyfini yaşayacaklar. Rekabet başlasın!

     Daha fazla bilgi için oyunun resmi sitesini ziyaret edebilir, oyuna dair en son gelişmeleri oyunun Facebook sayfasında görebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
United Eleven Platformlar: PC Geliştirici: NHN BlackPick Corporation Dağıtıcısı: Nexon Europe Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 38 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 59 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler