Dört Büyükler Artık United Eleven'da

Dört büyüklerin mücadelesi artık United Eleven'da.
17.07.2014 16:13 Tunahan Safdır

 
   Nexon Europe’un 50 bini aşkın resmi lisanslı oyuncuya sahip olan futbol oyunu United Eleven'da artık Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da yer alacak.

17 Temmuz’da çıkan güncellemeden itibaren United Eleven kullanıcıları Spor Toto Süper Lig’deki Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının menajerliğini yapabilecekler. Kullanıcılar Türk kulüplerini kullanarak ekip oluşturabilecek, logolar koyarak daha gerçek kılabilecek, doğru taktikler vererek takımlarını zirveye taşıyabilecekler. Wesley Sneijder’den Moussa Sow’a, Oğuzhan Özyakup’tan Jose Bosingwa’ya kadar 4 büyüklerin en gözde futbolcuları United Eleven'da kontrollerinizde olacak ve gerçek yaşamdaki derbi rekabeti sanal ortama taşınacak.

Nexon Europe Operasyon Müdürü Paul Lee, 4 büyüklerin United Eleven’a katılımıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye gerçek bir futbol ülkesi . Bu lisanslı ve güncellenmiş Türkiye ligiyle kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkaracağımıza inanıyorum. Futbolseverlere Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki ezeli ve ebedi rekabeti yaşama fırsatını verdiğimiz için çok mutluyuz.” dedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
United Eleven Platformlar: PC Geliştirici: NHN BlackPick Corporation Dağıtıcısı: Nexon Europe Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler