Universal, İki Filmini Erteledi; Bir Filmini Takvimden Çıkardı

02.04.2020 13:17 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını yüzünden ertelenen filmlerinde arasına Universal'ın filmleri de eklendi. Dün de Sony, bu yıl içerisinde çıkacak olan 3 filmini bir sonraki yıla ertelemişti.
 
Universal'ın ertelediği filmler ise: Minions: The Rise of Gru, Sing 2 ve Wicked. Ertelenmeden önce tarihleri şu şekildeydi: Minions: The Rise of Gru, 3 Temmuz 2020; Sing 2, 2 Temmuz 2021; Wicked, 22 Aralık 2021.
 
Ertelenmeden sonra Minions: The Rise of Gru'nun yeni vizyon tarihi 2 Temmuz 2021 oldu, Sing 2'nin yeni vizyon tarihi ise 22 Aralık 2021. Wicked ise şu an için tamamen takvimden çıkarıldı. Salgının önüne geçildikten sonra ilerleyen süreçte yeni tarihi açıklanacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler