Unravel İki PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu; Bugün Çıkıyor

09.06.2018 22:16 Gazali Çetinkaya

 
 
   Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Coldwood Interactive EA Play 2018 basın konferansı esnasında, local co-op desteği sunacak Unravel Two'yu PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu.
 
   Unravel Two şu anda ulaşılabilir durumda.
 
• PS Store -- 99,99 TL
• Xbox Store -- 90,00 TL (EA Access ile 81,00 TL)
• Origin -- €19.99
 

Geçmişten kopulduğunda yeni bağlar kurulmaya başlar. Unravel Two’da kendi Yarny’nizi yaratabilirsiniz. Daha sonra yerel ortak modda veya tek oyunculu olarak diğer Yarny’lerle ilişki kurabilir, arkadaşlık geliştirebilir ve serüvende ilerlerken birbirinize destek olabilirsiniz.
 
Soğuk ve etkileyici bir bölgede başlayacağınız serüvende ilerlerken oluşan yeni hayata tanıklık edin. Enerji, coşku, ilham dolu ve canavarların da eksik olmadığı etkileyici bir hikayeye başlayın. Tüm zorluklara karşı olumlu bir tavırla ve korkusuzca göğüs gererek etrafınızdaki dünyayı harekete geçirip kimsenin koparamayacağı arkadaşlık bağını keşfedin.
 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unravel Two Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Coldwood Interactive Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler