Unreal Engine 3 Şimdi de Flash Oynatıcılarda!

Epic Games Samaritan demosuyla birlikte, Unreal Engine 3'ün neler yapabileceğini hepimize göstermişti.
04.10.2011 23:18 Samet Konuksal


     Epic Games, son dönemin en gözde oyun motorlarından Unreal Engine 3'ü 2009 yılında duyurmuştu. Unreal Engine 3 ile bir çok şahesere imza atan, attıran Epic Games, oyun motorunu şimdi de flash oynatıcılara sığdırmayı başardı.
 
     İlk olarak Adobe Flash Player üzerinde denenen yapımlar, iPhone'un gözde oyunlarından Infinity Blade ve Unreal Tournament 3 olmuş. Yapılan açıklamaya göre bu oyunlar Adobe Flash Player ile sabit 60 FPS değerini gösterirken, PS3 ve X360 konsolları kalitesinde görüntü elde edilmiş. 
 
     Adobe Flash Player ile çalıştırılan Unreal Engine 3 oyunlarının görsel ve videolarına aşağıdan bakabilirsiniz. Ne diyelim Epic, yaptınmı tam yapıyorsun!
 

 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unreal Tournament III Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Midway Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler