Unreal Engine 4 Yeni Jenerasyonda Gelecek

Epic Games, çıkardığı her oyun ile beğenilen bir firma.
26.10.2011 20:19 Samet Konuksal


     Şuan için tartışmasız oyun dünyasının en kullanışlı oyun motoru Unreal Engine 3. Sağladığı üstün grafiklerin yanı sıra mobil platformları bir yana bırakın, flash oynatıcılarda bile oyunları 60 FPS'de çalıştıran Unreal Engine 3'ün devamı yeni jenerasyonda gözükecek.
 
     Daha önce en geç 2014'te çıkacağı açıklanan Unreal Engine 4'ü Epic Games, Xbox 720 ve Playstation 4'lerde görmek istiyor. Epic Games'den Mike Capps, genel olarak şu açıklamaları yaptı;
 
     "Son dönemde teknolojimizin daha da kendini gösterdiğini düşünüyorum. Özellikle iPhone'lar için oluşturduğumuz teknoloji, yaz dönemi boyunca yeni fikirler edinmek isteyen AAA firmaların odak noktası oldu. Bağımsız yapımcılar da cabası."
 
     "Unreal Engine 3'de edindiğimiz deneyimlerin üstüne katarak devamını Unreal Engine 4'te göstermek istiyoruz. Zaten Unreal Engine 4 çıktıktan en geç 6 ay sonrası aradaki büyük farkı herkes görecek."
 
      Kendisine Unreal Engine 4'ün çıkışı hakkında bir soru sorulduğunda ise Capps, "Çıkış tarihinde zamanlamayı yeniliklere göre yapmalısınız. Artık gündem yeni nesil konsollar. Ya birkaç ay öncesinde, ya da yeni konsolların çıkışında Unreal Engine 4'ü göreceğiz."
 
      Son olarak Capps, Xbox 720 veya zor da olsa Playstation 4'ün çıkışına kendilerinden oyun bekleyenlere üzücü bir haber verdi, "Oyun çıkarmak ile oyun motoru çıkarmak aynı şey değil. Planlarımızda ilk olarak Unreal Engine 4, sonrasında ise oyunlar bulunuyor. Yani yeni jenerasyona ait konsollar çıktıktan anca 1 ya da 2 yıl sonrasında Epic Games imzalı oyunlar görebileceksiniz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 76 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler