Unreal Engine 4'ün Yeni Demosu Yayınlandı

29.03.2013 16:59 Samet Konuksal


Güncelleme: Yayınlanan demonun PC üzerinde bir adet GTX 680'le çalıştığına dair bir açıklama geldi.
 
    Hatırlayacağınız üzere Epic Games, GDC öncesinde yayınlanan kısa bir videoyla birlikte yeni bir Unreal Engine 4 demosunun haberini vermişti. Firma, bugün itibariyle Infiltrator isimli teknoloji demosunu yayınladı.
 
    Yayınlanan videoda aksiyon sahnelerinin ağırlıklı olması, yeni nesil oyun motoruyla ilgili daha fazla yorum yapabilme seçeneği sunuyor. Videonun ilk bölümü kapalı ve karanlık ortamda geçerken, son bölümlerde karakterimiz açık bölgeye çıkıyor. Fakat gösterilen açık alan bile karanlık temada oluşturulmuş. Görünüşe göre Unreal Engine 4, daha önceki Epic Games motorları gibi yine karanlık ortamda kendini gösteren bir teknoloji olacak.
 
    Patlama ve çatışma sahnelerindeki efektlerin dikkat çekici olduğu videoda silah kurşunlarının çarpmasıyla oluşan partikül efektleri de ilgi çekiyor. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler