Unreal Engine'yi 50.000 Kişi İndirdi

Oyun motorunu indirerek küçük oyun denemeleri ve uygulamalar yapabilirsiniz.
13.11.2009 11:45 Ersin Kılıç

Yeni nesilin en tutulan oyun motorlarından biri olan Unreal Engine geçen hafta süpriz bir şekilde indirilmeye sunulmuştu. Geçen bir hafta süresince binlerce kişi tarafından indirilen Unreal Development Kit için motorun yaratıcısı Epic Games'ten bir açıklama geldi.
 
Unreal Development Kit'in bir haftada 50.000 kişi tarafından indirildiğini söyleyen Epic Games'ten Mark Rein, indirenlere hitafen ilerde çıkacak olan inanılmaz oyun ve uygulamaları beklediklerini dile getirdi.
 
"Sonunda Unreal Development Kit'i okullar ve öğrenciler için bedava sunabildik. Unreal Engine araçlarını kullanarak dünya genelinde bir çok şaşırtıcı oyun ve uygulamalar üzerinde çalışılacağını düşünüyoruz." diyerek motorun bedava olarak sunulmasından duydukları mutluluğu da belirtmiş oldu.
 
İlerleyen dönemlerde bu motoru kullanan bir çok ev yapımı oyun yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Unreal Development Kit'i indirmek için tıklayınız.
 
 Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler