Until Dawn Geliştiricileri Devam Oyunu Üzerinde Çalışmıyor

25.06.2016 10:38 Gazali Çetinkaya

 
   PlayStation 4 exclusive olarak geçtiğimiz yıl kullanıcılara sunulan Until Dawn oyununun geliştiricileri gelecek planlarından bahsetti.
 
   GamesIndustry.biz'e konuşan Supermassive Games Stüdyosunun Genel Müdürü Pete Samuels "Şu sıralar bizim ne yaptığımız ve ne üzerinde çalıştığımız hakkında birçok spekülasyon var. Biz şu an Until Dawn 2 üzerinde çalışmıyoruz, diğer şeyler üzerinde çalışıyoruz." şeklinde açıklama yaparak Until Dawn 2'yi bekleyenlere üzücü bir haber verdi.
 
   Pete Samuels ayrıca geçtiğimiz haftalarda "Oyunlarımızı diğer platformlara da getirmek istiyoruz." konusuna ve Sony ile ilişkilerine tekrar değindi. "Sony ile harika bir ilişkimiz var. Sony ile çalışmaya devam etmek istiyoruz ve halihazırda onlarla beraber çalıştığımız birçok proje var. Burada herhangi bir endişe, kızgınlık veya kötü bir duygu yok. Bizim için önemli bir yayıncılar ve umarım bu şekilde devam eder."
 
   Pete Samuels son olarak Until Dawn'da yaşattığı sinematik hikaye anlatımlı deneyimini yeni geliştireceği IP'lerinde diğer platformlara da getirmek istediklerini, bunun korku veya başka bir tür olabileceğinden bahsetti. 
   
   Supermassive Games şu an PlayStation VR için Until Dawn: Rush of Blood ve Tumble VR üzerinde çalışıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler