Until Dawn Yapımcısı İkinci Oyunu Düşünüyor

10.10.2015 17:48 Samet Konuksal


    Bu sene içerisinde şimdiye kadar gördüğümüz sürprizler arasında üst sıralarda gelen Until Dawn, çok fazla reklamı yapılmadan çok iyi sonuçlar elde etmişti. Belki de bundan dolayı oyuncular tarafından iyi karşılanan Until Dawn'ın devamı hakkında yapımcı ekipten bazı açıklamalar geldi.
 
    Oyunun satışlarının beklenen seviyeden daha yukarıda olduğunu belirten oyunun kıdemli yapımcısı Pete Samuels, "Kesinlikle beklediğimizden daha iyi sonuçlar aldık. Hatta oyunun çıkış haftasında bazı mağazalar stok sorunu bile yaşadı." sözleriyle durumu anlattı. 
 
    Bundan sonraki çalışmalar hakkında ise Samuels, "Bundan sonraki projelerimizde de Until Dawn'da gördüğünüz kaliteyle karşılaşacaksınız. Türü ister korku olsun, ister başka bir şey. Ekip içerisinde Until Dawn 2'nin nasıl bir şey olabileceğiyle ilgili konuşuyoruz. Bu konuda işimiz daha zor çünkü normal oyunlarda olduğu gibi karakterleri aynen aktarıp farklı hikayeler sunamayız. Çünkü bazıları çoktan öldü bile! Dolayısıyla konuyla ilgili detaylı araştırmalar yapıyoruz ancak konuşmak için henüz çok erken." sözlerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler