Until Dawn'dan Yeni Detaylar ve Etkileyici Bir Tanıtım Videosu

13.02.2015 16:37 Ömür Gencer


        PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen Until Dawn, korku türü hayranlarının merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Geliştirici ekip Supermassive Games, oyun için yeni detaylar ve Sevgililer Günü temalı bir tanıtım videosu paylaştı. 
 
        Verilen bilgilere göre oyun başladığında karakterlerimiz arasındaki ilişkilere tanıklık edebileceğiz. İşler çığrından çıkmadan yani karakterlerimizin tatili bir kabusa dönüşmeden karakterler arasındaki ilişkileri şekillendirebileceğiz. Oyunun devamında da karakterler, aralarındaki bu ilişkiye göre tepki verecekler. Örneğin bir karakteri sevmeyen başka bir karakter ona kötü davranabilir ve hatta yaşamını kurtarmamayı seçebilir. Yani karakterlerin birbirine davranış biçimleri bizim seçimlerimize dayalı olacak.
 
      Bahsettiğimiz etkileyici tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler