Until Dawn'ın Başarısı Sony İçin Sürpriz Olmuş

30.09.2015 15:20 Samet Konuksal


    Oynanış tarzıyla beraber çıkar çıkmaz hem YouTube'un hem de Twitch'in en popülerleri arasına katılan Until Dawn, oldukça olumlu inceleme puanlarıyla beraber piyasa çıkışını yapmıştı. Görünüşe göre bu durum Sony için epey sürpriz etkisi yaratmış.
 
    Until Dawn adına konuşan Sony'den Shuhei Yoshida, "Oyunun bu tip sonuçlar alması beni çok mutlu etti. Birçok insan neden Until Dawn için büyük pazarlama kampanyaları yapmadığımızı soruyor. Bu her bölgenin pazarlama departmanı tarafından alınan bir karardı. Çünkü oranın yetkilileri Noel dönemi öncesinde Destiny gibi daha büyük markaların reklamını yapmak istediler. Until Dawn için bu kadar büyük reklamlara yer vermeyi tercih etmediler. Dolayısıyla tüm bunlara rağmen Until Dawn'ın aldığı sonuçlar herkes için sürpriz yapmış olsa gerek." açıklamalarını yaptı.
 
    Sözlerinin devamında Yoshida, Until Dawn'ı Noel öncesinde yaratıcı fikirlerle destekleyeceklerini belirterek yeni DLC'lerin haberini vermiş oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 19 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler